When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Starea vremii în România pe portalul METEOPROG este prezentată de către hărţile de prognoză meteo, meteograme, tabele pentru mai mult de 15.000 oraşe, inclusiv 207 oraşe din România, calculate de către un modul numeric de prognoză a vremii.

Modelarea computerizată se execută de către Centrul Ucrainean al proiectelor ecologice şi acvatice – CUPEA, specialiştii căruia, din momentul avariei de la Cernobyl, sunt cooptaţi în proiecte de mare anvergură privind modelarea matematică a mediului înconjurător, împreună cu centre de ştiinţă de avangardă specializate, în UE, SUA si Rusia.

Portalul METEOPROG, utilizând cercetările ştiinţifice moderne în domeniul meteorologiei numerologice, oferă tuturor utilizatorilor interesaţi, un serviciu unic în România – prognoza meteo detaliată.

Proiectul METEOPROG se realizează prin eforturile combinate ale companiei de internet Fanmedia și UTZEVP.

Centrul Ucrainean al proiectelor ecologice şi acvatice – UTZEVP, a fost fondat în 1999 de către Academia ştiinţelor tehnologice din Ucraina şi de către angajaţii Institutului de probleme al maşinilor matematice şi sisteme NAN al Ucrainei, ca un centru ştiinţific, de inginerie şi informaţional, specializat în elaborarea sistemelor de programare menite să susţină luarea hotărârilor privind problemele de prognoză a starii timpului, regimul hidrologic a apelor şi inundaţiilor, dinamica zonei litorale a mărilor, poluarea mediului inconjurător, securitatea privind radiaţiile, managementul ecologic, dirijarea sistemelor acvatice.


METEOPROG.RO

Contact


e-mail: info@meteoprog.com