When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Trafic ingreunat in toata tara din cauza zapezii - vezi starea drumurilor

De cateva zile a inceput sa ninga in aproape toata tara, iar traficul imediat a fost dat peste cap. Circulatia de desfasoara cu dificultate in mai multe zone din tara.

Trafic ingreunat in toata tara din cauza zapezii - vezi starea drumurilor

Centrul Info Trafic a Politiei Romane anunta ca circulatia rutiera pe DN73 Campulung - Brasov este ingreunata in zona localitatii argesene Valea Mare Pravat.

Politistii precizeaza ca sensul catre Brasov s-a blocat dupa ce doua autotrenuri nu au mai putut sa urce din cauza conditiilor de iarna.

Poleiul a dat de furca si soferilor din Suceava, zapada a ajuns la peste 30 de centimetri. O dubita a derapat pe DE85 si s-a ciocnit cu un autoturism. In urma incidentului, trei persoane au ajuns la spital, anunta Romania Tv.

Circulatia este intrerupta si in mai multe zone de pe DN 6, judetul Caras-Severin; DN 7, judetul Arad si NN 76, judetul Hunedoara.

Pe DN 17A, judetul Suceava; DN 56, judetul Gorj; DN 57, judetul Mehedinti; DN 61, judetul Dambovita; DN 66, judetul Gorj si DN 7C, judetul Arges se circula cu dificultate.

EMaramures anunta ca din cauza cetei se circula ingreunat in zona Borsa. Vizibilitatea in trafic este redusa sub 100 de metri pe intreg sectorul drumului national din Pasul Prislop si pe DN17C, Dealul Stefanitei, la fel si in Cavnic.

Botosani News relateaza ca probleme sunt si in acest judete. Pe drumul national Botosani- Saveni, in apropiere de Saveni, o masina a iesit de pe carosabil din cauza conditiilor meteo.

Citiți și